Työllämme on tarkoitus

Transtechilaisena pääset vaikuttamaan suomalaisten arkeen. Sadat tuhannet henkilöt matkaavat päivittäin suunnittelemillamme ja valmistamillamme raitio- ja junavaunuilla. Joukkoliikenne on kestävä ja ekologinen liikkumismuoto.

 

Suomalaista osaamista kansainvälisellä twistillä

Transtechilaisena olet osa maailmanluokan ammattilaisten joukkoa. Tuotekehityksemme, valmistuksemme ja tuotteemme ovat teknisesti hyvin korkeatasoisia. Esimerkiksi matalalattiainen ARTIC®-raitiovaunumme on suunniteltu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin.

 

Toimimme eurooppalaisten huippuosaajien verkostossa, mutta pidämme suomalaisen työn puolia; tuotekehityksemme, valmistuksemme ja huolto-palvelumme ovat Oulussa, Otanmäessä sekä Helsingissä.

 

Haasta itsesi ja onnistu yhdessä

Tarjoamme uravaihtoehtoja eri liiketoimintafunktioissa: meiltä löytyvät myynnin ja markkinoinnin, suunnittelun, tuotannon ja tuotannonsuunnittelun, kunnossapidon, kehityksen, hankintatoimen, HSEQ:n, talous-, tieto- ja henkilöstöhallinnon ammattilaiset. Transtechilaisen työuraa rikastavat mahdollisuudet monissa toimipisteissä ja osastoilla. Useat työntekijämme ovatkin kehittäneet osaamistaan eri tehtävissä ja moni jatkaa työssään eläkeiän saavutettuaankin. Transtechilla toimimme tiiminä. Tavoitteisiin päästään yhteispelillä. Arvostamme toistemme työpanosta ja osaamista.

 

Elä ja voi hyvin

Haluamme huolehtia hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Arjessa tämä näkyy esimerkiksi siten, että työtehtävät ja työaika joustavat eri elämäntilanteiden mukaan. Turvallisuus ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä ja haluamme kehittää niitä jatkuvasti. Tuemme kulttuurillista ja liikunnallista hyvinvointia. Valtaosa henkilöstöstämme kuuluu sairauskassaan, jonka palvelut ovat hyvin kattavat. Työssään paljon matkustavat arvostavat myös kattavaa matkustusajankorvaustamme. Kainuu tarjoaa kaiken ikäisille erinomaiset puitteet harrastaa ja asua luonnon rauhassa, mutta lähellä palveluja.

 

Kehitä kanssamme ammattitaitoasi

Tarjoamme kaikille ammattiryhmille koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Tuemme myös omaehtoista opiskelua sekä rahallisesti että työaikajärjestelyin. Useat työntekijämme ovat jatkaneet työn ohessa opintiellä ja sijoittuneet Transtechilla uutta osaamista vastaaviin tehtäviin. Arvostamme tutkintotodistusten lisäksi myös käytännön kokemusta.