Transtech rakentaa sujuvaa ja kestävää arkea

Sadat tuhannet suomalaiset matkustavat päivittäin suunnittelemillamme ja valmistamillamme raitio- ja kaksikerrosjunavaunuilla. Joukkoliikenne on ekologinen liikennemuoto. Tuotteemme ovat teknisesti erittäin korkeatasoisia ja erinomainen voimannäyte suomalaisesta osaamisesta. Meille on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi, yhdessä tekeminen ja jokaisen työpanoksen arvostaminen.

Noin 500 henkinen Transtech on osa Škoda Transportation -ryhmää, jonka vahvuus on yli 5 000 henkeä. Transtechin toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Otanmäessä ja Helsingissä. Oulusta löytyvät pääkonttori-, myynti-, markkinointi-, suunnittelu-, projekti- ja after sales-toiminnot. Helsingissä on kaluston huoltopalvelut. Valmistus ja sen tukitoiminnot sijaitsevat puolestaan Otanmäen tehtaalla, joka on merkittävä työllistäjä Kainuussa.

 

Tekniikan alan ammattilaisille löytyy runsaasti mahdollisuuksia

Heille tarjoamme mm. seuraavia töitä: särmääjä, leikkaaja, hitsaaja, koneistaja, sähköasentaja, mekaaninen asentaja, hydrauliikka-asentaja ja LVI-asentaja. Töihimme soveltuvat useat koulutustaustat; esimerkiksi kone- ja metallitekniikka, ajoneuvotekniikka, rakennus- ja LVI-ala, hydrauliikka sekä sähkö-, automaatio-, vahvavirta- ja elektroniikkatekniikka.

Myös alan korkeakoulutetuille riittää vaihtoehtoja. Suunnittelu- ja tuotekehitystiimissämme työskentelee kymmeniä mekaniikan, hydrauliikan sekä sähkötekniikan osaajaa. Vaativia projektejamme pyörittävät projektipäälliköt ja –insinöörit. Tuotantoa johtavat tuotantopäälliköt, tuotantoinsinöörit ja työnjohtajat. Muut korkeakoulutetut sijoittuvat esimerkiksi hankintatoimeen, talous-, tieto- ja henkilöstöhallintoon tai HSEQ-toimintoihin.

Arvostamme tutkinnon lisäksi myös käytännön kokemusta ja hankimme tehtävissä vaadittavat valmiudet tarvittaessa kouluttamalla. Meillä etenemisesi määrittää oma asenteesi ja halusi oppia.

Transtechlaisten työssäviihtymisestä kertovat pitkät työurat. Moni eläkeiän saavuttanut jatkaa edelleen työssään. Nuoret ja kokeneet yhdessä muodostavat energisen ja osaavan tiimin.

 

Kiinnostuitko Transtechista? Jätä avoin hakemuksesi täällä.