OTANMÄESSÄ VALMISTETUT RAITIOVAUNUT TULEVAT KRUUNUSILLOILLE, HELSINGIN KANTAKAUPUNGIN JA LAAJASALON VÄLILLE

Julkaistu 04.02.2021
Škoda Transtech Oy ja Helsingin kaupungin liikenneliikela...
Lue lisää »

ŠKODA TRANSPORTATION GROUP TOIMITTAA UUSIA RAITIOVAUNUJA TAMPEREELLE

Julkaistu 16.10.2017
Tampere/Pilsen, 16.10. 2017 – Škoda Transpor...
Lue lisää »

HKL hankkii 20 uutta Artic-vaunua ja 29 pikaratikkaa Transtechilta

Julkaistu 21.12.2016
Helsinkiin tilataan 20 uutta Artic-raitiovaunua keskustan...
Lue lisää »


Lasse Orre Transtech Oy:n toimitusjohtajaksi

12.08.2016

Oulu, 12. elokuuta 2016 – Transtechin toimitusjohtaja Matti Haapakangas jää omasta pyynnöstään eläkkeelle vuoden 2016 lopussa. Transtechin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Orre 1. syyskuuta 2016 alkaen. Matti Haapakangas jatkaa varatoimitusjohtajana eläkkeelle siirtymiseensä saakka.

“Haluan antaa suuren tunnustukseni Matti Haapakankaalle. Hänen johdollaan Transtech on onnistuneesti integroitu Škoda Transportation -ryhmään. Lasse Orrella on kansainvälistä kokemusta korkean tason kiskokalustoliike-toiminnan johtamisesta.  Hän tulee olemaan tärkeä tuki tiimillemme Škoda Transportation –ryhmässä,” sanoo Zdeněk Majer, Transtech Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Škoda Transportationin varatoimitusjohtaja.   

Lasse Orre toimii tällä hetkellä Mitron Group Oy:n toimitusjohtajana. Hän on tehnyt pitkän työuran kansainvälisessä liiketoiminnassa myynnin, tuotannon ja liiketoiminnan kehityksen tehtävissä toimien mm. Exel Composites Oy:ssä ja Bombardier Transportation AG:lla myyntijohtajana. Lasse Orrella on lähes kymmenen vuoden kokemus kiskokalustoliiketoiminnasta Euroopassa ja Kiinassa. 

Transtech on Pohjoismaiden suurin kiskokalustovalmistaja. Yhtiön päätuotteisiin kuuluvat kaksikerroksiset matkustajavaunut, raitiovaunut sekä alihankkijana valmistettavat konepajatuotteet. Transtechin kokonaisvahvuus on tällä hetkellä noin 500 henkilöä. Yhtiö toimittaa nopeudelle 200 km/h suunniteltuja ja painetiiviitä kaksikerroksisia matkustajavaunuja VR-Yhtymä Oy:lle. Helsingin kaupungin liikennelaitokselle Transtech toimittaa 100 % matalalattiaisia ja vapaasti kääntyvillä teleillä varustettuja raitiovaunuja.

 

Lisätietoja antavat:

Matti Haapakangas                                                                                                                           
0400 280 383
matti.haapakangas@transtech.fi

 

Lubomíra Černá
Škoda Transportation

+420 737 281 550
lubomira.cerna@skoda.cz 

 

PDF tiedote