Kiskot vievät Škoda Transtechille!

 

Škoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossamme korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kanssamme kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

Yhtiömme toiminta perustuu viiteen tärkeään arvoon

Rehellisyys – Tämä on suomalaisuutemme perusarvo. Me teemme sen mitä lupaamme.

Turvallisuus – Turvallisuus on avain menestykseen. Se on osa meidän joka päivästä tekemistä niin töissä kuin kotona. Kyse on asenteesta, eikä vain joistakin ylhäältä annetuista säännöistä.

Kunnioitus – Jokaista työyhteisön jäsentä arvostetaan samalla tavalla riippumatta asemasta, taustasta tai mistään muustakaan tekijästä. Sama koskee tietysti kaikkia muitakin yhteistyökumppaneita.

Jatkuva parantaminen – Jokaiselta halutaan luovuutta, aloitteellisuutta sekä vastuunkantoa tekemisestään. Jatkuva parantaminen tarkoittaa sitä, että emme koskaan ole tyytyväisiä nykyisiin saavutuksiin vaan aina yritämme parantaa – edes vähän kerrallaan.

Ympäristö – Ympäristön ja luonnon kunnioittaminen on ehdotonta. Me toimimme kestävästi ja me haluamme merkittävästi parantaa omilla tuotteillamme joukkoliikenteen kestävää kehitystä.