Urakertomuksia

 Fleet manager Saana Möttönen

Ongelmanratkaisu, organisointi ja verkostot ovat keskiössä työssäni Helsingin varikolla.

Lue koko tarina


 

Hitsauksen työnjohtaja Aleksi Karppinen

Hitsaajan työssä tarvitaan esimerkiksi yhteistyökyvyn lisäksi myös vakaa käsi! Meillä on hyvä kansainvälinen porukka ja monenlaisia työtehtäviä.

Lue koko tarina

 Laatuinsinööri Heidi Rönkkö

Sanoisin nuorille: ´Kaikki työkokemus mitä saat, rikastuttaa näkemyksiäsi ja pystyt kyllä hyödyntämään niitä tavalla tai toisella uusissa tehtävissä jalostaen oppimaasi.´ Tässä asiantuntijatehtävässä koen pääseväni hyödyntämään hyvin aiempaa työkokemustani laadunhallinnasta ja työsuojelusta, mutta myös tuntemusta yrityksen eri toimintojen tarpeista. 

Lue koko tarina

 Kunnossapidon työnjohtaja Roni Rönkkönen

Hyvä työpäivä muodostuu sopivasta kiireestä, muutamista onnistumisista ja erityisesti mukavasta ilmapiiristä. Minulla on aika mahtava näköalapaikka koko tehtaan toimintaan ja pääsen olemaan mukana mielenkiintoisissa projekteissa.

Lue koko tarina

 

Ostopäällikkö Mikko Julkunen

Tiimini kanssa huolehdimme siitä, että tuotannolla on käytettävissä ulkoa ostettavat osat, materiaalit ja tarvikkeet juuri oikeaan aikaan.

Lue koko tarina

  

 

Järjestelmäinsinööri Pasi Lämsä

Parasta nykyisessä työssäni on, että saan työskennellä osana huippuammattilaisten tiimiä raitiovaunuprojektien parissa, jotka ovat merkittäviä ja näkyviä hankkeita.

Lue koko tarina

    

 Projektipäällikkö Tomi Rantakangas

Škoda Transtechin projektit ovat vuosia kestäviä ja laajoja projekteja, joiden onnistumiseksi tarvitaan koko yrityksen panosta.

Lue koko tarina